COMPLY™. A TUDOMÁNY HANGJA.

 

COMPLY. A TUDOMÁNY HANGJA.

Kiváló zajszűrést, különleges illeszkedést és hangminőséget, valamint ultra kényelmes viseletet nyújtva a Comply™ memóriahab fül illesztéket ma már világszerte több mint 75 fülhallgató márka használja termékeihez, hogy a lehető legjobb zenehallgatási élményt kínálják.
A Comply™ memóriahab évek óta egyedülállóan sikeres a habanyagú fülillesztékek között, amelynek neve mostanra a legjobb szinonimájává vált. A világ számos fülhallgató gyártója esetében a prémium termékek alapértelmezett fül illesztéke.
Comply™ memóriahab fül illeszték a zene élvezetéért. A tartozék, mely örökre megváltoztatja a zenehallgatást.

 

SOUND OF SILENCE TECHNOLÓGIA

Már az első használat során érezhető, hogy különleges élményben lesz részünk. Kényelmesebb. Jobban illeszkedik. Ráadásul szebben is szól. És ahogy fülbehelyezés során tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba egy dolog biztossá válik: innen nincs visszaút.

Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérsékletváltozás vagy mozgás hatására változhat, a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt.  
Egyszerűnek tűnik. Nagyszerűnek hallatszik. Jobb vele a zene.

 

MOZOGJ SZABADON

100%-kal jobb tartást nyújt, mint a szilikon gumiharang
Edzés közben is pontosan illeszkedik

HALLGASD TOVÁBB

30x lágyabb, mint a szilikon
30x kényelmesebb
Nem nyomja a fület

HALLJ TÖBBET

10x vastagabb kialakítás, mint a standard illesztékek
2x jobb külső zajszűrés
Erősebb hangzás alacsonyab hangerőn
Biztonságosabb zenehallgatás

 

LEGNÉPSZERŰBB COMPLY HABSZIVACS TÍPUSOK

 

ISOLATION SOROZAT - T
Kiváló zajszűrő tulajdonsággal rendelkeznek. Egyesíti a dobhártyát az IEM meghajtóval a tökéletes hangzás elérése érdekében, még alacsonyabb hangerőn is. Az Isolation sorozat illesztékeit szuper lágy memóriahabbal tervezték, mely finoman illeszkedik a hallójáratba, tökéletes kényelmet, tartós illeszkedést és kiváló zajszűrést biztosítanak – úgy halljuk majd a zenét, ahogy megkomponálták

- Kiváló zenei élmény

- Hatékony külső zaj blokkolás

- Kényelmes viselet

- Biztos tartás

Isolation Plus (Tx)
A T-sorozat előnyein túl külön Wax-Guard bevonattal is rendelkezik, mely nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába.

  

 

COMFORT SOROZAT – Ts
Különleges formájának köszönhetően egész napos kényelmes viseletet biztosít. Szuper lágy memóriahabbal rendelkezik, mely finoman illeszkedik a hallójáratba, így nem csak tökéletes zenei élményt, de biztos tartást és kiváló zajszűrést is biztosít.
Ez a tökéletes megoldás, amennyiben hosszabb idejű zenehallgatás során más fül illesztékek kényelmetlennek bizonyultak.

- Gömb forma

- Egésznapos kényelem és biztos tartás

- Különleges zenei élmény

- Csökkenti a külső zajokat

Comfort Plus (Tsx)
A Ts-sorozat előnyein túl külön Wax-Guard bevonattal is rendelkezik, mely nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába.

  

 

SPORT PLUS – Sx
Kifejezetten az aktív életmód kedvelőinek fejlesztve. Különlegesen jó illeszkedést és biztos tartást nyújt még intenzív edzés közben is. Mindezt úgy, hogy a külső zajok szűrése mellett közben kiváló zenei élményt biztosít

- Biztos tartás

- Kényelmes és tartós

- Jobb hangminőség

- Csökkenti a külső zajokat

Ezen felül külön Wax-Guard bevonattal is rendelkezik, mely az izzadságtól és nedvességtől nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába.

IRÁNY A WEBSHOP!