Egészséges együttműködés

A sport applikációiról és kiváló fitneszeszközeiről ismert, osztrák hátterű Runtastic több mint 2 millió letöltéssel és 100 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet, valamint elnyerte az Év Startup-ja elismerést is.

A Magyarországon is népszerű fitnesz eszközöket és használatukat segítő mobilapplikációkat fejlesztő cég célja, hogy széles körben megismertesse az aktív és egészségtudatos életformát.

Ennek jegyében a Runtastic 2017-ben közös együttműködést indított az egészségtudatos életmód egyik magyarországi nagykövetével, a Fitnesz Magyar-, Európa-, és Világbajnok Béres Alexandrával, aki missziójának tekinti, hogy segítsen az egészségtudatos életforma kialakításában és megtartásában.

TUDJUK. HISSZÜK. TESSZÜK.

A sportos együttműködés keretében együtt dolgozunk azon, hogy a valódi egészségtudatosságot minél többen megismerjék és megszeressék.

Bár az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen része az egészséges életmódnak, nagy szükség van egy harmadik tényezőre is: a mérésre – hiszen a Runtastic eszközökkel és applikációkkal könnyebb formába hozni magunkat és megőrizni egészségünket, így kialakítani egy tudatosabb életmódot.

Az együttműködés során megújult Béres Alexandra weboldala, ahol új webáruház is várja az érdeklődőket, így minden fontos, egészségtudatos tartalmat egy helyen megtalálnak, legyen az étrend, mozgás vagy akár sportkiegészítő eszköz.

A Runtastic és Béres Alexandra a jövőben egymást erősítve számtalan helyen jelenik meg közösen, hogy ezzel is segítse az aktív életmód iránt érdeklődőket. Ha találkozni szeretne velük, mindenképpen látogasson el az alábbi weboldalakra.

Runtastic. A tökéletes edzőtárs.

Runtastic weboldal:
runtastic.hu

Runtastic Facebook:
facebook.com/RuntasticMagyarorszag