BEMUTATJUK A HI-RES MOBIL ZENEHALLGATÁS LEGÚJABB ESZKÖZEIT!

Elkötelezettek vagyunk az egyre szélesedő és folyamatosan fejlődő „digitális életmód” iránt. Az okostelefonok elterjedésének és népszerűségének növekedése átformálta életünk majdnem minden területét és alapvetően változtatta meg zenehallgatási szokásainkat is. A zenehallgatás mobillá változott - HIFI goes Mobile.
A különleges minőségű hi-fi hangzás immáron a zsebünkben is elfér. Nem csak magunkkal vihetjük a zenét ahová és amikor csak akarjuk, de ma már kézzelfoghatóvá vált a hordozható, valóban minőségi zenehallgatás és Hi-Res technológia, melyet eddig csak otthonunkban élvezhettünk. 

Hisszük, hogy a zenehallgatás immáron nem helyhez kötött és olyan eszközöket kínálunk ehhez, amelyek a mai kor lehetőségein belül a legigényesebb zenerajongókat is kiszolgálják. Mi a MuzixGroupnál szakértők vagyunk az audiophile zenelejátszók és a Personal Audio területén. Gyere és győződj meg róla személyesen is a kiállításon, ahol megismerheted márkaportfóliónk ékköveit: a Comply, BrainwavzGGMMLars&Ivan, Lotoo, RHA-Audio és SoundMAGIC márkáink különleges termékeit.

Mindemellett itt kinálkozik előszőr alkalom az RHA-Audio angol fülhallgató specialista legújabb Hi-Res termékeinek kipróbálására is!

Keresd a MuzixGroupot és márkáinkat az I. emelet 104. / 106. szobákban.
Belépéskor hostesseink segítenek majd az eligazodásban.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
MuzixGroup